Stijlvol
wonen in 
TT15

Uw eigen appartement
met vele extra’s

TT15 telt nog zes ruime appartementen met twee slaapkamers.
Op verdiepingen tien en elf vindt u telkens drie appartementen. Elk appartement heeft twee slaapkamers, een badkamer met douche en ligbad en een inpandig terras.

Group GL zorgt gegarandeerd voor een hoogwaardige afwerking. Standaard is elk appartement voorzien van een designkeuken met toestellen, een stijlvolle badkamer en een ingebouwde vestiairekast.

Dankzij de bijzondere ligging boven een hotel kan u desgewenst van hotelservice genieten. Beneden bruist de stad, boven woont u comfortabel en in alle rust.

Bekijk hier ons aanbod
Zicht op de keuken en leefruimte met een prachtig uitzicht op Hasselt

Roomservice,
please!

De zes exclusieve appartementen liggen boven hotel Park Inn by Radisson. Als bewoner kan u desgewenst gebruik maken van de hotelservice.

Denk bijvoorbeeld aan roomservice, een was- en strijkdienst en housekeeping. Zo houdt u extra tijd over voor ontspanning. Een stevige work-out in het fitnesscentrum, zalig relaxen in de sauna of socializen in de Sky Bar van het Radisson Blu?

In de buurt van uw appartement hebt u tal van mogelijkheden.

Maak kennis met Hasselt
Heerlijk relaxen met lekkere hapjes in de Sky BarGeniet van het gemak dat de hotelservice te bieden heeftEen stevige work-out in de fitness


Group GL: jarenlange ervaring en knowhow

Group GL nv maakt deel uit van het bedrijvennetwerk van Ghislain Lenaers. De groep ontwikkelt vastgoedprojecten in heel België. 

Als projectontwikkelaar van zowel commerciële, residentiële als industriële vastgoedprojecten is Group GL uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in België.In elke realisatie vindt u de typische
GL-signatuur terug. Doordacht en duurzaam, en bovendien altijd verrassend, creatief en innovatief. Sleutelbegrippen die we zullen blijven verkennen in al onze projecten.

Realisatie door Group GLRealisatie door Group GLRealisatie door Group GL